Mijnvoordeeltje op Twitter

Mijnvoordeeltje Nieuwsbrief

Mijnvoordeeltje Advertentie Tip

Aanbiedingen Modern.nl

Modern.nl is de grootste fullservice internetshop voor consumentenelektronica in Nederland en komt voort uit de winkelformule Modern Electronics / Radio Modern. Modern.nl biedt de consument een groot assortiment consumentenelektronica met uitgebreide service. Op alle aankopen ontvangt de consument:

Bezoek Website

Aktiesport

Aktiesport is de grootste sportretail keten In Nederland. Aktiesport heeft op dit moment meer dan 130 vestigingen. Meer dan 120 in Nederland, 3 in België en sinds december 2004 is Aktiesport ook actief in Duitsland. Op dit moment zijn er 17 vestigingen in Duitsland.

Het assortiment van Aktiesport bestaat uit de nieuwste collecties van de grootste A-sport merken. Aktiesport biedt zowel schoenen, kleding en accessoires aan, waarvan een gedeelte i.s.m. de merken exclusief voor Aktiesport ontwikkeld wordt. Dit alles is op zich al bijzonder. Maar werkelijk uniek aan Aktiesport is het prijsniveau. Standaard, dus los van acties en aanbiedingen, ligt de gemiddelde prijs al zo\'n 10% lager dan bij aanbieders van vergelijkbare artikelen.

Dit is mogelijk omdat Aktiesport geen franchiseformule is, maar een centraal gestuurde winkelketen. Dat stelt Aktiesport in staat om groot in te kopen en snel te schakelen. Sneller, adequater, gerichter en actueler dan vele andere winkelketens. Zoals het een echte retailer betaamt! Aktiesport is kortom meer dan concurrerend!

Dagelijks zijn de inkopers bezig om het aanbod af te stemmen op de vraag. En met de getailleerde informatie die dagelijks uit ruim 130 vestigingen komt, is Aktiesport in staat om te bepalen waar precies vraag naar is.

Aktiesport heeft sinds 2003 een nieuwe huisstijl. Sinds eind 2005 hebben alle vestigingen deze nieuwe huisstijl. Deze stijl staat voor simpel en no-nonsense. Sinds 2005 is Aktiesport ook online actief met een webwinkel. Deze is begin 2007 geheel vernieuwd naar de nieuwe huisstijl van Aktiesport.

Bezoek Website

Geniet nu mee van alle aanbiedingen van TV.

voordelig witgoed. tot wel 70% korting

Vakantie huisje huren in Nederland

Tip.
 
Bent u op zoek naar een goedkoop vakantie huisje in Nederland?
Neem dan is een kijkje op de onderstaande site voor alle goedkope vakantie huisjes, charlets en bungalows.
 
Ook voor dag tripjes binnen Nederland en daarbuiten bent u hier op het juiste adres.
 

Bezoek Website